Een eerste afspraak bestaat uit een uitvoerige anamnese. Dit is professioneel interview en vormt de basis van elke behandeling. Het woord anamnesis komt uit het oud Grieks en betekent geheugen of herinnering. Tijdens het gesprek zullen we uw klacht(en) in kaart brengen. Vragen die gesteld worden zullen uw psychische, mentale en lichamelijk gezondheid nu én gedurende uw leven hieraan voorafgaand betreffen. We bespreken het functioneren van systemen in het lichaam en waar sprake is van overbelasting en stress. We bespreken uitgebreid wat dat betekent en wat er nodig is voor herstel. 

Samen zoeken we naar datgene waaraan u misschien nog niet eerder gedacht heeft maar wat wellicht een grote factor is die meespeelt. Vervolgens wordt een behandelplan uiteengezet. Aan de hand hiervan weet u waaruit de therapie zal bestaan, hoelang het mogelijk gaat duren en wat de kosten zijn van eventueel aan te schaffen supplementen en/of plantenmiddelen.

Tarieven

Consulten kosten € 40,- per 30 minuten

Voor supplementen wordt de consumentenprijs in rekening gebracht


Als therapeut sta ik geregistreerd bij het Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners (AGB-Zorgverleners). Dit is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, de AGB-code. Mijn AGB praktijkcode is 90-52708 en mijn AGB zorgverlenerscode is 90-043980.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de Europese Maatschappij voor klinische Psycho-Neuro-Immunologie en de beroepsvereniging de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG); lidcode 752 TL. Controleer of uw zorgverzekering dekking geeft voor consulten van orthomoleculaire therapeuten die aangesloten zijn bij de MBOG. Facturen kunt u mogelijk declareren bij uw zorgverzekeraar (zie dit overzicht).